(Chef) kok John Spruit
Gastheerschap
Gastheer…
Naast mijn passie voor eten ben ik mezelf enkele jaren geleden gaan verdiepen in wijnen, gedestilleerd, bier, koffie en thee. De afgelopen jaren heb ik schitterende opleidingen mogen volgen bij o.a. de Academie voor Gastronomie. In 2018 ben ik geslaagd voor de opleiding Internationaal Erkend Kaasmeester.
Naast mijn functie als Chef kok wordt ik nu ook af en toe gevraagd als gastheer met name voor de wijn- spijscombinaties. Tijdens ceremonies mag ik nu ook als Chevalier-Sabreur van de Confrérie du Sabre d’Or gasten laten genieten van het sabreren van Champagne.
Kwalificaties
SDEN 3, Wijnacademie, Het Wijnbrevet (geslaagd 22 november 2018 / diploma);
Professioneel Gastronoom / Sommelier (WSET 3), Engelstalige opleiding (Wine & Spirit Education Trust Londen) bij Academie voor Gastronomie / Hotel Restaurant Gastronomique De Echoput (Internationaal erkende diploma’s behaald);
Gastronoom / Sommelier (WSET 2) bij Academie voor Gastronomie / Hotel Restaurant Gastronomique De Echoput (Internationaal erkende diploma’s behaald);
Aspirant wijnproever. SWEN Niveau 2, Wijnoorkonde (diploma en onderscheiding);
Officieel Ambassadeur voor Champagne van Baron de Rothschild (onderscheiding);
Chevalier-Sabreur bij de Confrérie du Sabre d’Or (oorkonde en onderscheiding);
Internationaal Erkend Kaasmeester (diploma, Cum Laude geslaagd);
Barista opleiding (SCAE), (diploma).
(chef) kok in huren
Meat John
Telefoon
Informatie
KvK 74449982
BTW NL001625682B27
Bank NL50INGB0008516108
Fotografie
Corina van Manen
Erik Schaddelee
Contactformulier
Heeft u een vraag over beschikbaarheid van de (chef) kok of andere zaken vul dat het contactformulier in.