(Chef) kok John Spruit

Opleiding & vakkennis

Opleidingen & vakkennis

  • Orthomoleculaire Voedingsleer voor kinderen en zwangeren bij Civas, erkende scholing door de Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC), ComplementairAanvullende Therapeuten (CAT) en de NVST
  • Orthomoleculaire Voedingsleer bij Civas, erkende scholing door de AssociatieTherapeut en Consument (BATC), Complementair Aanvullende Therapeuten(CAT) en de NVST
  • Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA
  • Intensieve studie Franse taal bij de Alliance Française des Pays-Bas 
  • VCA, diploma behaald bij ARBO opleidingscentrum 7 november 2018 
  • SDEN 3, Wijnacademie, Het Wijnbrevet (geslaagd 22 november 2018 / diploma)
  • Internationaal Erkend Kaasmeester (diploma, Cum Laude geslaagd);
  • Chevalier-Sabreur bij de Confrérie du Sabre d’Or (oorkonde en onderscheiding)
  • Officieel Ambassadeur voor Champagne van Baron de Rothschild (onderscheiding);
  • Allergenen management (diploma);
  • Bedrijfshulpverlening BHV met o.a. AED (diploma en BHV pas)
  • Eind 2022 gestart met de opleiding tot Vinoloog van de Wijnacademie. De verwachting is in 2024 mijn diploma te behalen en de titel Register Vinoloog te mogen voeren.
  • Professioneel Gastronoom / Sommelier (WSET 3), Engelstalige opleiding (Wine & Spirit Education Trust Londen) bij Academie voor Gastronomie / Hotel Restaurant Gastronomique De Echoput (Internationaal erkende diploma’s behaald)
  • Gastronoom / Sommelier (WSET 2) bij Academie voor Gastronomie / Hotel Restaurant Gastronomique De Echoput (Internationaal erkende diploma’s behaald)
  • Vakbekwaam Restaurantbedrijf SVH, (diploma);
  • Barista opleiding (SCAE), (diploma);
  • Passie voor koken Level 2 / Librije Zwolle, augustus 2014 t/m juli 2015 (diploma)
  • Stageprof begeleiding jongeren met beperking, (diploma Kenwerk)
  • Stageprof speciale begeleiding, (diploma Kenwerk)
  • Aspirant wijnproever. SWEN Niveau 2, Wijnoorkonde (diploma en onderscheiding);
  • Theorie- en praktijktraining Leidinggeven in de horeca (diploma);

 

 

 

  • Nederlandse bedrijfscorrespondentie (diploma);
  • Opleiding op HBO niveau Nederlands Instituut voor bank- en Effectenbedrijf (diploma), Geld- en Bankwezen en Economie (diploma)
  • Opleiding op HBO niveau Nederlands Instituut voor bank- en Effectenbedrijf (diploma), valuta arbitrage en eurodepositobedrijf, buitenlandse betalingsverkeer, documentaire accreditieven, exportkredietverzekeringen, deviezenreglementering en monetaire vragen (diploma)
  • Basisopleiding geld en bankwezen, Nederlands Instituut voor bank- en Effectenbedrijf (diploma)
  • SPD Bedrijfsadministratie (geen diploma)
  • HAVO (deelcertificaten)
  • Koksopleiding deeltijdopleiding Zelfstandig werkend kok niveau 3 (diploma);
  • Privé opleiding Surinaamse keuken (diploma)
  • MAVO (diploma).

(chef) kok in huren

Meat John

Telefoon

Informatie

KvK 74449982
BTW NL001625682B27
Bank NL50INGB0008516108

Fotografie

Corina van Manen
Erik Schaddelee

Email

Contactformulier

Heeft u een vraag over beschikbaarheid van de (chef) kok of andere zaken vul dat het contactformulier in.