(Chef) kok John Spruit
Opleiding & vakkennis
Opleidingen & vakkennis
- Orthomoleculaire Voedingsleer voor kinderen en zwangeren bij Civas, erkende scholing door de Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC), ComplementairAanvullende Therapeuten (CAT) en de NVST
- Orthomoleculaire Voedingsleer bij Civas, erkende scholing door de AssociatieTherapeut en Consument (BATC), Complementair Aanvullende Therapeuten(CAT) en de NVST
- Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA
- Intensieve studie Franse taal bij de Alliance Française des Pays-Bas
- VCA, diploma behaald bij ARBO opleidingscentrum 7 november 2018
- SDEN 3, Wijnacademie, Het Wijnbrevet (geslaagd 22 november 2018 / diploma)
- Internationaal Erkend Kaasmeester (diploma, Cum Laude geslaagd);
- Chevalier-Sabreur bij de Confrérie du Sabre d’Or (oorkonde en onderscheiding)
- Officieel Ambassadeur voor Champagne van Baron de Rothschild (onderscheiding);
- Allergenen management (diploma);
- Bedrijfshulpverlening BHV met o.a. AED (diploma en BHV pas)
- Eind 2022 gestart met de opleiding tot Vinoloog van de Wijnacademie. De verwachting is in 2024 mijn diploma te behalen en de titel Register Vinoloog te mogen voeren.
- Professioneel Gastronoom / Sommelier (WSET 3), Engelstalige opleiding (Wine & Spirit Education Trust Londen) bij Academie voor Gastronomie / Hotel Restaurant Gastronomique De Echoput (Internationaal erkende diploma’s behaald)
- Gastronoom / Sommelier (WSET 2) bij Academie voor Gastronomie / Hotel Restaurant Gastronomique De Echoput (Internationaal erkende diploma’s behaald)
- Vakbekwaam Restaurantbedrijf SVH, (diploma);
- Barista opleiding (SCAE), (diploma);
- Passie voor koken Level 2 / Librije Zwolle, augustus 2014 t/m juli 2015 (diploma)
- Stageprof begeleiding jongeren met beperking, (diploma Kenwerk)
- Stageprof speciale begeleiding, (diploma Kenwerk)
- Aspirant wijnproever. SWEN Niveau 2, Wijnoorkonde (diploma en onderscheiding);
- Theorie- en praktijktraining Leidinggeven in de horeca (diploma);
- Nederlandse bedrijfscorrespondentie (diploma);
- Opleiding op HBO niveau Nederlands Instituut voor bank- en Effectenbedrijf (diploma), Geld- en Bankwezen en Economie (diploma)
- Opleiding op HBO niveau Nederlands Instituut voor bank- en Effectenbedrijf (diploma), valuta arbitrage en eurodepositobedrijf, buitenlandse betalingsverkeer, documentaire accreditieven, exportkredietverzekeringen, deviezenreglementering en monetaire vragen (diploma)
- Basisopleiding geld en bankwezen, Nederlands Instituut voor bank- en Effectenbedrijf (diploma)
- SPD Bedrijfsadministratie (geen diploma)
- HAVO (deelcertificaten)
- Koksopleiding deeltijdopleiding Zelfstandig werkend kok niveau 3 (diploma);
- Privé opleiding Surinaamse keuken (diploma)
- MAVO (diploma).
(chef) kok in huren
Meat John
Telefoon
Informatie
KvK 74449982
BTW NL001625682B27
Bank NL50INGB0008516108
Fotografie
Corina van Manen
Erik Schaddelee
Contactformulier
Heeft u een vraag over beschikbaarheid van de (chef) kok of andere zaken vul dat het contactformulier in.